Ny i stan?

Gjort slut?

Ensam?

Stort socialt behov?

Har dina vänner har bildat familjer?

Tröttnat på samma diskussioner i intresseförenignen?


Din orsak kan variera. Du är välkommen i alla fall. Alla av oss är inte bara från Helsingborg, flera av oss kommer från omnejden som Ängelholm, Lund, Ekeby med flera.

Män och kvinnor i en otvungen miljö. Ingen ska behöva känna sig jagad. Vi är en grupp vänner/kompisar som umgås regelbundet och genomför varierande aktiviteter tillsammans. Så gott som varje lördag händer det något, och varannan torsdag träffas vi på puben för att snacka strunt. 99% av allt vi gör, slutar med en god bit mat. Det är inget tvång att medverka, men oftast gott och alltid trevligt.

Gå på teater eller äta en trevlig middag på restaurang är roligare i ett sällskap. Listan kan göras lång. Att spela schack är lite poönglöst på egen hand ...

Våra aktiviteter ska vara väl blandade, passande för olika tycken och smak. De dyraste aktiviteterna, kommer sällan när kassan är tom. Så länge vi kan ha kul, är allt annat oviktigt. Ålder och bakgrund är inget viktigt.

Ge oss chansen att expandera din vänskapskrets, risken finns att du kommer att finna nya trevliga bekantskaper. Dyk upp och träffa gänget. Vi är helt vanliga människor! Säg till, så håller vi utkik efter dig. Det tar ett par gånger för att få en rättvisande bild av vad föreningen är.

Pratglad eller tystlåten. Det gör inget. Det finns plats för dig med. En liten tid tar det att komma in i en gemenskap. Ge det en chans. Nästan alla har varit nervösa första gången.

Föreningens stora styrka är medlemmarnas olika personligheter. Man kan säga att det som är gemensamt för oss alla, är att vi är olika. Vi är allt från esteter och administratörer till tekniker och mekaniker. Diskussioner går vitt och brett. Säkert har du något att inflika.

Young Friends är ingen datingförening. Men om tycke skulle uppstå, så må det vara hänt.

Den ideella föreningen Young Friends styrs av stadgar och denna säger att det ska finnas en styrelse. Styrelsen har till sin hjälp en programgrupp som sätter samman aktiviteter för en period på två månader åt gången. Om du har förslag på något kul, så tipsa oss!. Till varje aktivitet utses en ansvarig. Vissa aktiviteter kräver bokning, och då är föranmälan viktig. Men det är aldrig fel att anmäla sig. Det är också en hjälp för den ansvarige att vänta in de som beräknas medverka. Medlemmar kan anmäla sig via webbsidan. Gäster får säga till via kontaktformuläret. Årsmedlemsavgiften är 50kr